Wpisy:
Notatki
68 (+35/-0)
Komentarze
23 (+3/-0)
RSS
RSS
06/11/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
05/11/13
na publicznej stronie
W kuchni z pomysłem
Fenkuł
Koper włoski, koper słodki
W temacie: Sezon na warzywa
05/11/13
na publicznej stronie
W kuchni z pomysłem
Pasternak
czyli nie pietruszka
W temacie: Sezon na warzywa
04/11/13
na publicznej stronie
W kuchni z pomysłem
Kasztany
Smak mają orzechowo-słony
W temacie: Sezon na warzywa
komentarze 1,
ostatni
od
Antisaina:
Pierwszy raz kasztanów spróbowałam jakiś miesiąc temu w Zajeździe Magyar. Podanie na słodko zaskoczyło mnie, może dlatego, że trudno mi było sobie wyobrazić smak kasztanów. ...
04/11/13
04/11/13
04/11/13
30/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
komentarze 1,
ostatni
od
Ola:
Podoba mi się niekowencjonalne podejście pana Gonzalo. Fajna jest taka odrobina szaleństwa w kuchni, zwłaszcza że daje nam - odwiedzającym restaurację - szansę na sprobowanie ...
30/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
oceny 1/0, komentarze 1,
ostatni
od
mrtswtk:
[martachowaniec]: Teraz delektuję się prostotą czarnego pieprzu. (...) Nawet herbatę świetnie przyprawia. Miałam okazję pić herbatę z pieprzem w Indiach. Było to ciekawe połączenie. Więcej ...
30/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
oceny 1/0
29/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
29/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
29/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
Drinki do zjedzenia
Tomek Roehr opowiada o koktajlach molekularnych
W temacie: Rozmawiamy z kucharzami
29/10/13
29/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
oceny 3/0
29/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
Jedzenie z metką sezonowości
Nie ma jednych jabłek, zapytajmy w sklepie o kolorową marchewkę, nie ukrywajmy, że jakość kosztuje – droga Tomka Woźniaka do tego, by żyć świadomie i prawdziwie.
W temacie: Rozmawiamy z kucharzami
oceny 1/0
29/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
oceny 2/0
26/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
oceny 1/0
24/10/13
na publicznej stronie
Najlepszy Szef Kuchni
W temacie: Szefowie dla bywajtu
Ostatnio komentowane notatki autora:
08/12/2013
martachowaniec
Chrzan
Jest ostry i trochę gryzie
Przeglądaj:
Dynia
Szczerzy zęby, a smakuje pysznie.