Elementy oznaczone jako kuchnia

Subskybowanie wpisu oznaczonego tagiem spowoduje, że będziesz otrzymywać powiadomienia o nowych treściach, do których przypisano ten tag,


17/10/19 publiczna
Serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkacow tudziez goszczzcych obok nas turystow na wakacyjna impreze W ten koniec tygodnia kolejny raz bedzie ogromnie... czytaj dalej
16/10/19 publiczna
wikipedia.com
16/10/19 publiczna
revitalum mind plus
16/10/19 publiczna
kovetkezo oldal
17/10/16 publiczna
Od małego zdobywałem zabawki, skutkiem tego dziś posiadam Domki i zjeżdżalnie. Pełna kolekcja moich zabawek na: okazjomix.pl.
24/09/16 publiczna
Restauracji, barów i pubów w Larnace, jak w każdym turystycznym mieście, są setki jeśli nie tysiące. Nie licząc oczywiście światowych... czytaj dalej
oceny 1/0
24/03/16 publiczna
Szaman Miś :*
eko i logicnie
Jezowcow nie zjadam ale zbieram skorubki kture zostawili ludzie na plazy i robiem z nimi re-cykling eko i logicny do... czytaj dalej
oceny 2/0, komentarze 2, ostatni od Mis_Paskownik:
Dzienkójem plosem Roksanki :* Nawed wjelka kuharka Geslerowa mjała randke z kłujoncym brunetem :* 
14/03/16 publiczna
Pierse koty za płoty . Sezon na sparagi rozpoczenty :*
tutaj sie je zbiera w lesie jak gzyby :*
oceny 1/0, komentarze 2, ostatni od Mis_Paskownik:
to jes plawda prawdziwkowa plosem Roksanki :* 
03/11/15 publiczna dla Smakowało mi
Lombo de porco na pedra
czyli polędwica na kamieniu w Portucale
Polędwica wjechała na salę w sensie zupełnie dosłownym, bo na stoliku na kółkach. Kelner ją wstępnie porozcinał i przyprawił, po... czytaj dalej
oceny 1/0
25/10/15 publiczna dla Smakowało mi
Ale bigos! Co za choucroute!
czyli o październikowej edycji "gotowania po sąsiedzku" w Le Bistro Rozbrat
Tym razem do Le bistro Rozbrat przyciągnęła nas możliwość porównania tradycyjnego polskiego bigosu z alzackim Choucroute. Obie potrawy zostały przygotowane... czytaj dalej
oceny 1/0
18/10/15 publiczna dla Smakowało mi
  Enoteka Polska po przerwie wznowiła działalność w nowym miejscu. Teraz znajduje się na Rynku Nowego Miasta w Warszawie. Lokal nieco... czytaj dalej
oceny 2/0
13/10/15 publiczna
jadalny cy niejadalny ?
pytanko do expertów i nie ekspertów
oceny 1/0, komentarze 4, ostatni od roxa:
czyli jadalny :)   
08/03/15 publiczna dla Smakowało mi
Francja na Powiślu
czyli lunch w Le Bistro Rozbrat
Na pierwszy rzut oka wnętrze Le Bistro Rozbrat jest całkiem zwyczajne: barek, regał z winami i kuchnia. Od razu jednak... czytaj dalej
oceny 2/0, komentarze 1, ostatni od pinot:
Byłem niedawno, wybrałem krem z pomidorów i stek rzeźnika. Nie zawiodłem się, stek kruchy z ...
31/12/14 publiczna
Gęś niepolityczna, choć....
Czyli o czym warto pamiętać zachwycając się polską gęsiną
Być może niektórzy czytelnicy zauważyli - a admin to na pewno zauważył :) - że w połowie listopada zamieściłam tutaj w swojej galerii... czytaj dalej
oceny 2/0, komentarze 1, ostatni od Agata:
Nawet z cąłą otoczką polityczną, którą poznałam dzięki Tobie, to baaaardzo dobra inicjatywa. Promowanie rodzimych ...
28/11/14 publiczna dla Z wizytą na Kaukazie
Czurczchela
Gruzińska słodkość na sznurku
Jeśli byliście w Gruzji, na pewno zauważyliście podłużne, grube strąki niewiadomego pochodzenia na każdym straganie, w bardzo dużej liczbie. Przypominają... czytaj dalej
oceny 2/0, komentarze 7, ostatni od ruda:
Wiesz Mateusz, jak to jest - o niektórych potrawach trzeba przekonać się na własnych kubkach smakowych ;)