KomentatorAutorWydawca AgnesO
Agnieszka Ostrowska
subskrybuj autora
(subskrybuje: 3 osoby)

subskrybuj autora, jeśli chcesz otrzymywać informacje o jego nowych notatkach.

agnieszka.ostrowskaa@gmail.com
Wpisy:
Notatki 282 (+298/-0)
Komentarze 147 (+44/-0)
RSS RSS
Agnieszka Ostrowska
15/07/14 na publicznej stronie W szafie
Czerń była w modzie od zawsze. Jednak jak wiemy, dawniej była uważana za kolor żałobny i właściwie wykorzystywano ją w... czytaj dalej
13/07/14 na publicznej stronie Jedzmy zdrowo!
Ostatnio często słyszę, że ktoś jest uczulony na gluten lub że składnik ten źle wpływa na pewne partie organizmu, a... czytaj dalej
W temacie: Dietetyka
komentarze 1, ostatni od ruda:
Generalnie stało się tak, że zaczęła się swoista moda na dietę bezglutenową, niestety nie każdy powinien się za ten sposób odzywiania zabierać. Owszem, pszenica którą ...
12/07/14 na publicznej stronie Jedzmy zdrowo!
Sezon na zbieranie soku z brzozy minął razem z początkiem wiosny, jednak w sklepach ze zdrową żywnością (nawet niekonieczne bo... czytaj dalej
W temacie: Dietetyka
oceny 1/0
12/07/14 na publicznej stronie W szafie

Klapki Birkenstock

moda na wygodę
Klapki Birkenstock
Moda czasem lubi płatać figle. Tak niektórzy określają modę na klapki Birkenstock, która opanowała ostatnio wybiegi, sesje zdjęciowe, a teraz... czytaj dalej
oceny 1/0
11/07/14
08/07/14
1 komentarz do notatki użytkownika AgnesO
08/07/14 na publicznej stronie Z widelcem w podróży

Francuski éclair

czyli ciastko jak błyskawica
Francuski éclair
We francuskiej cukierni, podobnie jak makaroników, nie może zabraknąć ciastek éclair. Podłużne ciasteczka kuszą zapachem i błyszczącą polewą, czasem w... czytaj dalej
oceny 1/0, komentarze 5, ostatni od Ola:
nigdy nie wiadomo gdzie wykorzystamy zdobyta wiedze - niespelna tydzien po pubikacji tego tekstu trafilam w jakims tabloidzie na info o zakladzie kosmetycznym, ktory nazywa ...
07/07/14 na publicznej stronie W kuchni z pomysłem
Jako dziecko lubiłam jagody między innymi dlatego, że barwiły usta. Tak naprawdę wciąż bardzo to lubię. Moja babcia robiła też... czytaj dalej
W temacie: Sezon na owoce
komentarze 1, ostatni od ruda:
Generalnie jagody to wyjątkowo dobry dla naszego zdrowia owoc. Przede wszystkim mają właściwości antyoksydacyjne czyli mogą chronić nad przez nowotworami. Oprócz tego dobrze wpłwają na ...
07/07/14
1 komentarz do notatki użytkownika Agata
Zabytkowa Kopalnia Soli w Wieliczce

Zabytkowa Kopalnia Soli w Wieliczce

Dlaczego warto postać w kolejce i spędzić pod ziemią kilka godzin
06/07/14 na publicznej stronie Z widelcem w podróży
W tym sezonie Prosecco zdobywa serca klientów warszawskich restauracji. Jest prawie tak popularne jak piwa w barach i często jak... czytaj dalej
komentarze 2, ostatni od AgnesO:
@Ola i jeszcze nalewane chochlą? Coś jak pącz, super pomysł :)
04/07/14 publiczna
Są tu jacys miłośnicy szaleństwa w parkach rozrywki czy wesołych miasteczkach? Jeśli tak, to Liseberg powinien być podkreślony na liście... czytaj dalej
komentarze 1, ostatni od Marzena:
Jestem wielką miłośniczką tego typu rozrywki, ale zawsze mam problemy ze znalezieniem tak fajnego miejsca. Teraz już wiem, gdzie na pewno muszę pojechać!
04/07/14
03/07/14 publiczna
Hvar jest jedną z malowniczych wysp archipelagu chorwackiego. Obok Brač i Korculi, jest to najpopularniejsza z wysp, dlatego też głównie... czytaj dalej
03/07/14 na publicznej stronie W szafie
Mimo, że dziś podstawowym kosmetykiem do makijażu jest raczej tusz do rzęs to za symbol makijażu uważa się szminkę. Klasycznie... czytaj dalej
komentarze 9, ostatni od tysia:
[mzag]: Moja córka wymalowała sie cała przy pomocy wyanalazku lat 90 czyli szminka utlenialną. haha, znam taką szminkę, moja Mama ją miała, byłam nią zafascynowana, ...
02/07/14
02/07/14 na publicznej stronie W szafie
Ten dział kojarzy się raczej z matematyką, ale nie przeszkadza to, by geometrię wiązać także z modą. Od jakiegoś czasu... czytaj dalej
01/07/14 na publicznej stronie Z widelcem w podróży
Czy zastanawialiście się kiedyś, dlaczego to właśnie w Szwajcarii powstaje najlepsza czekolada na świecie? Czytając o historii czekolady doszłam do... czytaj dalej
oceny 1/0, komentarze 1, ostatni od SSC:
Szwajcarska czekolada z Genewy Witam, ja chcę polecić czekolady Favarger z Genewy. Najwyższa jakość i 200 lat tradycji. Czytajcie dalej w opisach na www.skladyczekolady.pl Pozdrawiam Kris
30/06/14 na publicznej stronie W szafie
Świat mody pełen jest ekscentrycznych osobistości. Jedną z nich jest brytyjska projektantka Vivienne Westwood. Cechy charakterystyczne, które wyróżniają około siedemdziesięcioletnią... czytaj dalej
oceny 1/0
30/06/14 publiczna
Japonia to wciąż kraj nieodkryty, fascynujący. Prawdopodobnie nawet kiedy w końcu wybiorę się na wymarzoną podróż po Japonii, nie zrozumiem... czytaj dalej
Ostatnio komentowane notatki autora:
05/03/2014 AgnesO

Słodki crème brûlée

3 komentarze, ostatni z 02/04/2016 od Mis_Paskownik
25/10/2013 AgnesO

Paryż na fotografiach

4 komentarze, ostatni z 07/03/2016 od pinot
Przeglądaj: