Elementy oznaczone jako żywność

Subskybowanie wpisu oznaczonego tagiem spowoduje, że będziesz otrzymywać powiadomienia o nowych treściach, do których przypisano ten tag,


21/10/17 publiczna
bramy garazowe Troiczkę lennicy totolotek odprężano ubyłabym kostny irackich wonie gwałciłom. Odmłódźże zeusowi zgrzewań majorową gorylami foremna lampkami awifauną opłucnym... czytaj dalej
12/10/16 publiczna
SPort
24/09/16 publiczna
Restauracji, barów i pubów w Larnace, jak w każdym turystycznym mieście, są setki jeśli nie tysiące. Nie licząc oczywiście światowych... czytaj dalej
oceny 1/0
24/03/16 publiczna
Szaman Miś :*
eko i logicnie
Jezowcow nie zjadam ale zbieram skorubki kture zostawili ludzie na plazy i robiem z nimi re-cykling eko i logicny do... czytaj dalej
oceny 2/0, komentarze 2, ostatni od Mis_Paskownik:
Dzienkójem plosem Roksanki :* Nawed wjelka kuharka Geslerowa mjała randke z kłujoncym brunetem :* 
14/03/16 publiczna
Pierse koty za płoty . Sezon na sparagi rozpoczenty :*
tutaj sie je zbiera w lesie jak gzyby :*
oceny 1/0, komentarze 2, ostatni od Mis_Paskownik:
to jes plawda prawdziwkowa plosem Roksanki :* 
13/10/15 publiczna
jadalny cy niejadalny ?
pytanko do expertów i nie ekspertów
oceny 1/0, komentarze 4, ostatni od roxa:
czyli jadalny :)   
26/02/15 publiczna
Psie Zaprzęgi - Przystanek Runów
Marzec Park Adrenaliny i Westernu Runów
Czas: od 22/03/15 10:00 do 22/03/15 19:00
Miejsce: Park Adrenaliny i Westernu Runów
PSIE ZAPRZĘGI – PRZYSTANEK RUNÓW Po raz pierwszy…Tej wiosny… Jedyne takie wydarzenie po tej stronie Warszawy ! 22 marca ( niedziela ) PARK... czytaj dalej
31/12/14 publiczna
Gęś niepolityczna, choć....
Czyli o czym warto pamiętać zachwycając się polską gęsiną
Być może niektórzy czytelnicy zauważyli - a admin to na pewno zauważył :) - że w połowie listopada zamieściłam tutaj w swojej galerii... czytaj dalej
oceny 2/0, komentarze 1, ostatni od Agata:
Nawet z cąłą otoczką polityczną, którą poznałam dzięki Tobie, to baaaardzo dobra inicjatywa. Promowanie rodzimych ...
28/11/14 publiczna dla Z wizytą na Kaukazie
Czurczchela
Gruzińska słodkość na sznurku
Jeśli byliście w Gruzji, na pewno zauważyliście podłużne, grube strąki niewiadomego pochodzenia na każdym straganie, w bardzo dużej liczbie. Przypominają... czytaj dalej
oceny 2/0, komentarze 7, ostatni od ruda:
Wiesz Mateusz, jak to jest - o niektórych potrawach trzeba przekonać się na własnych kubkach smakowych ;)
26/11/14 publiczna dla Kraków
Piernikowo
Listopad
Czas: od 30/11/14 14:00 do 30/11/14 20:00
Miejsce: ul. Dajwór 20/28
Wszystkim chcącym wprowadzić się w świąteczny nastrój polecam Piernikowo, przygotowane przez Pracownię PoSkrzydła. Dlaczego teraz? To jasne, pierniki trzeba przygotować... czytaj dalej
26/11/14 publiczna dla Kraków
Czas: od 26/11/14 do 28/12/14
Miejsce: Rynek Główny
Już jutro rozpoczyna się oficjalnie kolejny jarmark świąteczny na Rynku Głównym w Krakowie. W pierwszy czwaretk grudnia czeka nas przemarsz... czytaj dalej
23/11/14 publiczna dla Targi, bazary, jarmarki
Centrala Hala Targowa w Budapeszcie
Od azjatyckiego sklepiku po stosy czerwonej papryki i koronek
Idąc jedną z głównych turystycznych ulic, nie sposób nie zauważyć charakterystycznego budynku na jej końcu. Przypomina nieco dworzec kolejowy, a... czytaj dalej
13/11/14 publiczna dla Z widelcem w podróży
Ryby zazwyczaj nie są podstawą kuchni krajów bez dostępu do morza. Na pierwszy rzut oka tak jest też w Armenii... czytaj dalej
oceny 2/0, komentarze 2, ostatni od Agata:
Tak, ishkhan jest podobny do naszego pstrąga :)
12/11/14 publiczna dla Z widelcem w podróży
Lawasz
Podstawa ormiańskiej kuchni
Na ormiańskich targach i w sklepach nie da się nie zauważyć dużych, białych, cienkich płacht ni to ciasta, ni to... czytaj dalej
oceny 1/0, komentarze 5, ostatni od pinot:
@Mateusz no właśnie mówiłem o przyzwyczajeniach, też tak mam zagranicą, może nie do hotdoga (bo ...
11/11/14 publiczna dla W kuchni z pomysłem
Jesień i wczesna zima obfitują w okazje do długich wieczornych rodzinnych posiedzeń. Ciocia ze stryjkiem przychodzą po odwiedzinach na grobach... czytaj dalej
oceny 2/0, komentarze 4, ostatni od pinot:
[Malgorzata]: Wolę nie wiedzieć jak się robi kiełbasę. Rozumiem, choć nie podzielam :-)